SEVERIN AT 2591 Hriankovač s dlhým otvorom na 4 krajce 1400W matná čierna-b trieda

SEVERIN automatický hriankovač s dlhými otvormi, nadstavec na pečenie chleba, 2 otvory na pečenie s dlhými otvormi, rôzne úrovne ohrevu, hriankovač so 4 krajcami, 1400 W, čierny, matný vzhľad, číslo položky 2591.

Tovar bol vrátený od zákazníka, môže mať poškodený obal a môže mať známky použitia. Tovar bol skontrolovaný, čístý a je plne funkčný.

Skladom (1 ks)
Značka: SEVERIN
€39,99 –39 % €24
Kategória: AKCIE
EAN: 4008146046179
61HpdjWs6mL. AC SL1500
Akcia
€39,99 –39 %

SEVERIN AT 2591 je praktický a moderný toustovač navrhnutý pre pohodlnú prípravu chrumkavých sendvičov a pečiva. Disponuje dvoma extra dlhými otvormi, ktoré umožňujú opekanie až štyroch plátkov naraz alebo väčšieho pečiva, ako bagety či ciabatty. Integrovaný nástavec na pečivo zaisťuje, že menšie kusy sa bezpečne opečú bez rizika vypadnutia.

Výkon 1 400 W a nastaviteľné stupne ohrevu umožňujú prispôsobiť intenzitu opekania podľa vašej chuti – od jemného zlatistého po extra chrumkavé. Elegantné čierne matné prevedenie dodáva toustovaču moderný vzhľad a odolná konštrukcia zabezpečuje dlhú životnosť. Praktický odkvapkávací zásobník zachytáva omrvinky a uľahčuje údržbu.

Toustovač je ideálny pre rýchle raňajky, obedové sendviče alebo rýchle občerstvenie doma či v kancelárii.

Vlastnosti:

  • Dva dlhé otvory na opekanie až 4 plátkov naraz alebo väčšie pečivo.

  • Integrovaný nástavec na pečivo pre bezpečné opekanie menších kúskov.

  • Nastaviteľné stupne ohrevu pre jemné alebo chrumkavé opekanie.

  • Výkon 1 400 W pre rýchle a rovnomerné opečenie.

  • Čierne matné prevedenie s odnímateľným zásobníkom na omrvinky pre jednoduchú údržbu.

Použitie:
Stačí vložiť pečivo do otvorov, nastaviť požadovaný stupeň opekania a stlačiť páčku – po niekoľkých minútach si vychutnáte dokonale opečené sendviče alebo pečivo.


SEVERIN AT 2591 je 1 400 W toustovač s dvoma dlhými otvormi, integrovaným nástavcom na pečivo, nastaviteľným ohrevom a praktickým zásobníkom na omrvinky pre dokonalé opečenie.

 
 
 
 

Diskusia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Povinné polia

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola