Opuncia figová - Olej

   

Krátky popis: Prírodný lifting, ktorý dokáže výrazne omladiť pleť, vyhladiť vrásky a dodať pleti stratenú pružnosť.

Balenie: 30ml (za studena lisovaného oleja zo semien plodov zodpovedá 8kg plodov Opuncie figovej)

Odporúčané užívanie:  Na umytú a vysušenú pleť (prípadne na inú časť tela) nanesieme pipetou, ktorá je súčasťou balenia, pár kvapiek olej a jemne rozotrieme. Nanášame pravidelne, aspoň 1x denne, prípadne podľa potreby pre zabezpečenie dlhodobých účinkov. Prvé výsledky môžeme vidieť už po prvom týždni pravidelného používania. Opunciový olej sa rýchlo absorbuje a pokožka neostáva mastná.

Môžeme doručiť do:
6.3.2024
Skladom (>5 ks)
Značka: Nakupuj Zdravo
€15,49
Kategória: NZ produkty
Olej z Opuncie figovej NZ, známy aj ako prírodný lifting, vyhladzuje vrásky, pleť výrazne omladzuje a dodáva jej stratenú pružnosť. Lisovaný za studena.:

Olej z Opuncie figovej

(Opuntica ficus-indica)

Opuncie sa do krajín Stredozemného mora rozšírili v 16. storočí po objavení Ameriky Kolumbusom. Ich pôvodnou domovinou je oblasť dnešného Mexika, kde už pôvodní obyvatelia - Aztéci - využívali ich uzdravujúce účinky. Opuncia figová nakupujzdravo Olej z Opuncie figovej je nazývaný ako prírodný lifting, nakoľko dokáže výrazne omladiť pleť, vyhladiť vrásky a dodať pleti stratenú pružnosť. Chemické zloženie opunciového oleja, ktoré prvýkrát popísali Sawaya a Khan v roku 1982, je v súčasnosti predmetom intenzívneho výskumu. Preukázalo sa, že hlavnými mastnými kyselinami sú esenciálna kyselina linolová (60 – 65 %), potrebná pri rôznych procesoch látkovej výmeny v organizme človeka, kyselina olejová (17 – 22 %)kozmeticky významná z hľadiska premastenia a ochrany pokožky a kyselina palmitová  (10– 14 %), dôležitá zložka prirodzeného filmu na povrchu pokožky. Ako kozmetiku ho (prevažne v Maroku) používajú už viac ako 1000 rokov. Účinky tohoto oleja sú dokázané a potvrdené - EÚ mu bolo pridelené INCI 90082-21-6. Olej z Opuncie figovej patrí medzi najdrahšie na svete hlavne pre svoju výrobu. Na výrobu 1l oleja sa spotrebuje približne 28 – 30kg čistých vylisovaných semienok, ktoré pochádzajú z vyše 1200 kg ovocia, plodov Opuncie figovej. Lisuje sa za studena zo semiačok získaných z dužiny plodov Opuncie. Pri výrobe nášho Oleja z Opuncie figovej kladieme dôraz na kvalitu už pri výbere surovín. Plody na výrobu nášho oleja nepochádzajú z chemicky ošetrovaných opuncií a lisujú sa v prostredí, kde nie je možné použitie žiadnych insekticídov alebo iných nebezpečných chemikálii, aby neprenikli do lisovaného oleja.  

Preukázateľné účinky pri pravidelnom používaní Oleja z Opuncie figovej:

  • regeneruje pokožku, zvláčňuje a zabraňuje jej starnutiu
  • ukľudňuje podráždenú pleť, pôsobí proti jej sčervenaniu a prirodzene hydratuje
  • dokáže zabrániť predčasnému starnutiu pleti, hlavne v oblasti očí a úst a tvoreniu výrazných vrások v tejto časti tváre
  • vynikajúco regeneruje nechtové lôžka a tak zabraňuje lámavosti nechtov
  • účinne napomáha pri redukcii tmavých kruhov a vačiek pod očami a pleť rozjasňuje
  • zaťahuje póry a pleť pôsobí rozjasnená, pevná a zdravá
  • chráni pleť pred voľnými radikálmi vďaka silným antioxidantom
  • pozitívne pôsobí aj na regeneráciu vlasových korienkov

Pre zvýraznenie vlastností oleja, odporúčame pred nanesením kvapky oleja zahriať v dlaniach a potom naniesť.

Zloženie : Opuntica FicusIndica Seed OilTocopherol, Beta Sistosterol, Squalene, Glycine Soja Oil – the mixture of natural antioxidants of non-GMO soybean oil   

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: